Meet the face behind the posts

Verliefd op reizen is een reisblog opgericht door Sara Schoofs met een voorliefde voor verre reizen, mooie bestemmingen in Europa en leuke daguitstappen in eigen land.

Sara is een perfectionistische spraakwaterval uit België. Ze is gek op reizen, wilde avonturen, fotografie, sporten, droge humor en haar Shiba Inu. Als ze niet reist, kan je haar vinden in de gym of voor de klas als leerkracht expressie. Zwoele zomeravonden in eigen land en lekker eten zijn haar gelukmakers.

Gewapend met een camera probeert ze de beste tips te verzamelen en te bundelen in leuke artikels. Het is haar doel om het plannen van jouw volgende trip een stukje makkelijker te maken.

 

Een keer samenwerken of benieuwd naar meer informatie?

Wil je meer informatie over verliefd op reizen of heb je een goed idee? Neem dan gerust contact met mij op via info@verliefdopreizen.be. Ik probeer zo snel mogelijk op je bericht te reageren. Indien je interesse hebt, kan ik je ook een perskit sturen. Mocht je bijvoorbeeld willen samenwerken. Een samenwerking kan onder andere in de vorm van een gastartikel, persreis, review of advertorial.